Székalátét székalátétre? Igen, ezt is lehet!

A széket az íróasztal felé tolni és attól minden alkalommal eltolni, amikor egy alkalmazott ül vagy áll, dörzsöli az alatta lévő felületet. Gondolja így: ha tollal egy kis vonalat rajzol egy darab papírra, majd tovább halad ugyanazon a vonalon, akkor a toll nemcsak be fogja horpasztani a papírt, de még át is megy rajta. Ezt teszi a szék a padlóval székalátét nélkül. A kerekek addig dörzsölődnek rajta, amíg a fapadlókon karcolódások vagy foltok jelennek meg.

[wp_ad_camp_1]

Székalátét székalátétre is helyezhető, ezért keresse fel weboldalunkat a padlovedelem.hu weboldalt, hogy mindent megtudjon arról, hogy ez hogy lehetséges. Sima felületük megkönnyíti a munkaszékek manőverezését, ami sokkal ergonomikusabb. Mindig elsőbbséget kell élveznie annak a lehetőségnek, hogy ergonómiai funkciókat alkalmazzon irodájában. Biztonságosabb, kényelmesebb környezetet teremt, és bizonyítottan növeli az alkalmazottak termelékenységét. Akár ül, akár áll az íróasztalánál, a székalátét kivételes ergonómiai eszköz a munkaterület számára. A legkülönbözőbb méretben és párna vastagságban kapható, nincs „egy méretben használható” székalátét. Egyéni igényeitől és a létesítmény belső iroda kialakításától függően olyan székalátétet kell választania, amely megfelel ezeknek a szempontoknak.

Az a lényeg, hogy a szék szilárdan és kényelmesen üljön a székalátéten, anélkül, hogy belemélyedne. Ha a székalátét túl vékony a székalátét mélységéhez, akkor a szék elveszíti tapadását, és nem lesz olyan támogató a felhasználó számára. Minél nehezebb a személy, annál nagyobb tartósságra lesz szükség ahhoz, hogy a székalátét hosszabb ideig tartson. Minél több szőnyeget használ, annál nagyobb tartósságra lesz szükség, és annál fontosabb a székalátét. Amennyiben többet tudna meg a székalátétekről keresse fel a padlovedelem.hu weboldalt.