Hegyikristály karkötő a lehető legjobb áron!

A misztikus tárgyakban a jobb és a bal kéz jelentése más és más. A bal kéz a befogadó kéz, amely pozitív energiát szív be a testbe, míg a jobb kéz az a keze, amely negatív energiát szabadít fel a testen kívül. Annak eldöntése, melyik kezén viselje kristály karkötőjét, attól függ, mit szeretne kihozni a kristályból.

[wp_ad_camp_1]

Hegyikristály karkötő sokasága várja szebbnél szebb darabokkal az asvanyajandek.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és mindent megtudhat ezekről a kristályokról. Nincs külön szabály, amely korlátozná, hány kristály karkötőt viselhet egyszerre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minél többet visel, annál több juttatást kap. Ismerkedjen meg az egyes kristályokkal, mielőtt különböző darabokat kombinál, kezdje egy-egy karkötő használatával. Figyelje meg, hogy energiája hogyan hat az elméjére és a szellemére. Ezután határozza meg második darabjának szándékát, és viselje néhány napig, és nagyon figyeljen az energiára. A bal kéz a befogadó kezet jelenti, amely az energiák elnyeléséért felel. A bal oldali kristály karkötő viselése azt jelenti, hogy különös energiát akar kapni kívülről.

Az energiák felszabadításáért az odaadó kéz a felelős. Jobb kézen azért  viselhet kristály karkötőt, hogy a belső energiáját kifelé engedje, vagy megvédje magát a negatív energia befogadásától. Például, ha negatív energiát akar felszabadítani, akkor fekete obszidián karkötőt viselhet, ez is megvédheti a negativitástól. Ismét meg kell jegyezni, hogy a kristályok egy része mind a bal, mind a jobb csuklón viselhető, attól függ, mit akar kihozni a kristályból. Ezért töltsön időt az egyes kristályok jelentésének és gyógyító tulajdonságainak felismerésével, majd az igényei alapján döntse el, melyik kezén viselné a kristály karkötőből. Amennyiben megtekintené a kristályokat és rendelne belőlük, keresse fel az asvanyajandek.hu weboldalt.