Ragasztott fa gerenda jelentősége az építészetben

A fa gerenda olyan vízszintes irányú fa szerkezeti elem, mely biztonsággal elbírja a ránehezedő födémterhet és a súly egy részét elosztva adja át a fa gerendát tartó oszlopoknak. Fagerenda általában nyílások felett helyezkedik el, felveszi a rá nehezedő súlyt és elosztja lefelé. Éppen ezért erősnek, tartósnak kell lennie.

[wp_ad_camp_1]

A Gulyás-Fa Kft tartószerkezeti gerenda elemei nemcsak kiválóan erősek, de tartósak, esztétikusak is. Ne bízza a véletlenre, keresse csakis a legjobb minőségű fa gerendát a helyi fatelepen. Gerendáink közül a legkiválóbbak a BSH ragasztott gerenda, mely a rönkfűrészelések melléktermékéből összeállított speciális, és az egyik legtartósabb tartógerenda. A kisebb szálfákból összeragasztott gerenda a különleges ragasztóan köszönhetően nem szívja magába a vizet, így nem indul meg benne a gombák, és bogarak, valamint  a nedvesség és az UV okozta korhadás. Megfelelő felületkezeléssel akár több emberöltőt is „áthidal”. Tökéletes választás minden könnyűszerkezetes ház alapjának megépítéséhez. A BSH rétegragasztott fagerenda nem csavarodik és nem reped. Manapság az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb építési fatermék kedvező tulajdonságainak köszönhetően.

Cégünk számos építkezésen segédkezett, nemcsak  gyártás, hanem logisztika, kiszállítát, sőt még kivitelezés terén is. Ácsaink egytől egyig a legjobb szakemberek, akik tudásukkal és munkájukkal megalapozták az általunk épített épület legminőségibb kivitelezését. Számos nagy csarnokot, uszodát, kilátót, templomot sikerült felépíteni, rekonstruálni, és felújítani ennek a nagyszerű anyagnak a segítségével is.  Győződjön meg Ön is róla, tekintse meg fatelepünkön a rétegragasztott gerendát és rendelje meg a szükséges mennyiséget. Ügyvezetőink segítenek kiszámolni a megfelelő mennyiséget, valamint árajánlatot adnak az anyagra valamint a kiszállításra. Kiszállítást cégünk országszerte vállal. A mennyiség és a hosszúság nem számít. Kérjen ajánlatot rétegragasztott gerendára és mi kiszállítjuk. Vállaljuk vállalkozó fatelepekhez való kiszállítást is nagy mennyiségben gyártott rétegragasztott gerendákkal.