Extrém szállás extrémen alacsony áron

Lombházaink mindenki számára elérhetőek, akik pihenésre és nyugalomra vágynak, ráadásul hozzánk akár gyerekeket is hozhat, hiszen a levegő kristálytiszta. Szállásaink az erdő közepében, kellemes és természetes környezetben találhatóak, tehát ha pihenni szeretne és már unja a hoteleket, akkor bátran kibérelheti valamelyik lombházunkat méghozzá végtelenül alacsony áron.

[wp_ad_camp_1]

Extrém szállás kedvezményes árakkal és jobbnál jobb programokkal vár minden kedves pihenni és relaxálni vágyót valamelyik lombházunkban, amelyekről többet tudhat meg, ha a treehouses.hu weboldalra kattint. Lombházaink között vannak tölgy, bükk, éder, illetve juhar házak is, válogasson ezek közül kedvére. Ha párjával maguk mögött szeretnék hagyni a stresszt, akkor nálunk lehetőségük lesz majd a lombházakat körülvevő tavak mentén sétálni és felfedezni a környezetet, ráadásul kipróbálhatják a forró pezsgő fürdőnket is, ami kényeztet és relaxál. Nálunk nem a szokásos, hotelekben megszokott fogadtatásban lesz része, hiszen lombházainkban luxus körülmények között pihenhet.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni lombházainkról, bátran keresse fel weboldalunkat a treehouses.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a lombházak teljes leírását, valamint megtekintheti a foglalás menetét, az árakat, és átböngészheti akár képgalériánkat is, így könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik lombházat választja majd. Amennyiben kérdések merülnének fel valamelyik lombházzal vagy az árakkal kapcsolatban ezeket akár fel is teheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 618 9900 telefonszámot és itt egyetlen kérdés sem marad majd megválaszolatlanul. Ha menekülni szeretne mindennapjaiból, akkor jöjjön el valamelyik lombházunkba és itt újra békére lel.