Fűtés, hűtés vezérlő

A fűtés-hűtés vezérlése lehet gépkocsinkban automatikus vezérlésű, vagy manuális szabályozású, amivel mi szabjuk meg a kívánt hőmérséklet magasságát, mi szabályozhatjuk a beáramló levegő hőmérsékletét és mennyiségét is.

[wp_ad_camp_1]

A fűtés, hűtés vezérlő alkatrészek és egyéb eszközök teszik lehetővé autónkban, hogy a hűtő és fűtő egységtől érkező hideg, illetve meleg levegőt, az általunk beállított hőmérsékletre szabályozza, vagyis nyáron hűvöst, télen pedig meleget biztosítson. A kézi vezérlésnél a hőmérsékletet a hőérzetünk alapján állítjuk be, egy csúszógomb segítségével. Ezekkel nyithatjuk, illetve zárhatjuk a levegőt, melyek csöveken keresztül jutnak az utastérbe. Ez mellett szabályozhatjuk a ventilátor forgási sebességének nagyságát, illetve hogy hideg vagy meleg levegőt kérünk-e.

Az automata fűtés-hűtés vezérlőnél a beáramló levegő mennyiségét és hőmérsékletét nem az autó utasai szabályozzák közvetlenül, hanem az automata rendszer irányítsa, amihez meg kell adnunk egy értéket. Ezt az értéket az automata vezérlő folyamatosan igyekszik fenntartani, nem kell állandóan ellenőrizgetnünk, le-fel csapogatnunk, és nem találkozunk általa azzal az érzéssel sem, hogy egyszer túl meleg van, máskor meg túl hideg az utastérben. Látogassa meg az alkatreszek.hu weboldalt, ahol megtalálhatja az Ön autójához megfelelő fűtés, hűtés vezérlőt. Itt elérhetőek a gyakori autó gyártmányokhoz megfelelők, illetve még a kevésbé ismert gyártmányokhoz valók is. Ezenkívül itt még számos autó alkatrészt megtalál, melyeket alacsony áron rendelhet meg, gyorsan és kényelmesen. Rendelését könnyedén leadhatja, melyet mi házhoz szállítunk Önnek. Ha a vásárlás során bármiféle kérdése merülne fel, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a weboldalunkon található elérhetőségek egyikén.