Pozícionáló lézer a munkafolyamatok felgyorsítására!

A pozícionáló lézereket főként szabási munkák felgyorsításához használják. Ezek az eszközök ideálisak lehetnek például farönkök vágásához, feldarabolásához, furatok elhelyezéséhez stb. A pozícionáló és jelölő lézerek különbözőek, hiszen némelyik pontot vetít, mások pedig keresztet, vagy akár vonalat.

[wp_ad_camp_1]

Az a pozícionáló lézer eszköz, amelyik pontot és keresztet vetít inkább egy bizonyos pont beállításához használható, a vonaloptikájú lézer pedig inkább hosszanti vágások esetén lehet hasznos. A kereszt, pont, valamint vonaloptikákat lehet akár fókuszálni is, így be lehet állítani, hogy ideális legyen a fényerő egy adott távolságon. A pozícionáló lézerek közül talán a ZM18-as a legkedveltebb, amely már külön optikával is kapható. Ez a típus fókuszálható, így be lehet állítani rajta a távolságot, de a keresztoptikájú ZM18-as lézernél is be lehet állítani a kívánt vastagságot. A vonaloptikájú ZM18-as lézer különböző vonalvetítési hatótávolsággal rendelkezik, és ebből akár kis- és nagy erejű lézer is kapható.

A 220V-os lézerek is rendkívül kelendőek, ami nem is csoda, hiszen ezt használják általában szélezetlen fapadlókhoz, valamint egyéb munkadarabok és vágóeszközök beállítására. Ez a típusú lézer akkor a leghasznosabb, amikor több méteres deszkákat kell megfelelően beállítani a fűrészasztalon, hiszen ilyenkor nagy szükség van egy vonalvetítő lézerre. További információkért és a pozícionáló lézerek teljes kínálatának megtekintéséért látogassa fel a hedue.hu weboldalt. Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@hedue.hu e-mail címen, vagy a +36 20 207 9556 telefonszámot tárcsázva. Válassza a heduet a magas minőségű és megbízható pozícionáló lézerekért, amik ráadásul kedvező áron kaphatóak!