Green Autókölcsönző – Teherautó bérlés kedvező áron!

Amennyiben ön több mint 3,5 tonnát szeretne szállítani, bátran forduljon a Green Autókölcsönzőhöz, hiszen nálunk bérelhető egy Mercedes-Benz teherautó, amely rendkívül jól felszerelt, kifogástalan állapotú, tiszta, és jó teherbírású. Ezt a teherautót viszont csak belföldi használatra tudjuk bérbe adni, de belföldön akár több napig is használatba veheti, méghozzá kedvező áron.

[wp_ad_camp_1]

A Green Autókölcsönző weboldalán, a greenautokolcsonzo.hu weboldalon ajánlatot is kérhet, csak ki kell választania, hogy milyen autót szeretne bérelni, valamint meg kell adnia, hogy mettől meddig szeretné azt igénybe venni. A teherautó bérlés lehetősége főként akkor jön jól, ha építkezés, nagyobb megrendelés, vagy költözés van készülőben. Manapság már csak nagyon kevés cég engedheti meg magának a saját teherautót, a teherszállítási szolgáltatások pedig szinte egy vagyonba kerül, ezért lehet jó megoldás a teherautó bérlés. Ha tőlünk bérli a teherautót, azt akár ön, vagy ismerőse is vezetheti, ha rendelkezik C-kategóriás jogosítvánnyal, de ha erre nincs lehetőség, akkor sofőrjeinket egészen nyugodtan igénybe veheti.

A rakodást akár saját maga, vagy csapata is elvégezheti, valamint a szolgáltató időkeretéhez sem kell alkalmazkodni, hiszen cégünk rugalmas ilyen téren, és ha szükség van még néhány fordulatra a teherautóval, arra természetesen van lehetőség. Olyankor ajánljuk a teherautó bérlést, amikor költözéskor biztonságosan szeretne szállítani, építkezés esetén nem akar többször fordulni, áruszállításhoz, nagyobb készletek beszerzéséhez, valamint nagyobb céges rakományok esetén. További információkért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a greenautokolcsonzo.hu-t, ahol megtekintheti a Mercedes-Benz teherautónkat is, és bővebb leírást is olvashat róla.