Korrekt és megbízható – szombathelyi könyvelőiroda

A Naprakész Könyvelőiroda Szombathelyen a legempatikusabb iroda Szombathelyen, épp ezért rengeteg ügyfél fordul hozzánk bizalommal. Immár 11 éve nyújtunk számviteli szolgáltatások kisvállalkozásoknak és családi vállalkozásoknak, ami egészen sikeres, hiszen mi magunk is egy családi vállalkozás vagyunk, ezért jobban át is látjuk a vállalkozásokat.

Minőségi szombathelyi könyvelőiroda a Naprakész Könyvelőiroda, ahol csakis a legjobb 3 könyvelő dolgozik. A jó könyvelő tulajdonságai a következők: gondolkodik, nem csak számol, előre figyelmezteti ügyfelét, mindig elérhető, nem olcsó, de megfizethető, szerződést köt, számlát ad, anyagi felelősséget vállal, folyamatosan képezi magát, valamint időben informálja ügyfeleit a változásokról. Éppen ilyen könyvelők dolgoznak nálunk is, akik emellett még nap, mint nap a precizitásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Cégünk tagja a Magyar Számviteli Szakértők Egyesületének éppen ezért folyamatosan javulunk és képezni tudjuk magunkat szakmailag.

A Naprakész Könyvelőiroda rengeteg különböző szolgáltatást nyújt nap, mint nap ügyfeleinek, amelyek a következők: díjmentes tanácsadás cégalapítás előtt, pályázatok, hitelkérelmek megírása, adótanácsadás, könyvelési szolgáltatások, bevallási szolgáltatások, bérszámfejtés valamint társadalombiztosítás. Amennyiben további részleteket szeretne megtudni cégünkről, kattintson weboldalunkra, a naprakeszkonyveles.hu-ra. Ha kérdezni szeretne ügyeinkkel kapcsolatban, ezt nyugodtan megteheti, ha felkeresi ügyfélszolgálatunkat e-mail címen, vagy a 20/96-95-868 telefonszámot tárcsázva. Személyesen is meglátogathat minket irodánkban, Szombathely belvárosában a Kiskar utca sarkán, ahol ingyenes a parkolás is.