Panmanfa fatelep Pest megye

Amennyiben Ön Budapesten vagy környékén él és építkezésbe kezdett, akkor a Panmanfa fatelep Pest megye kereskedésben hatalmas fűrészáru és építőanyag kínálat várja, az általános termékektől, egészen a prémiumig!

[wp_ad_camp_1]

A Panmanfa Kft. számos szolgáltatása között elérhető a kiszállítási szolgáltatás és a kivitelezés is – utóbbi esetében akár lakossági, akár ipari generál kivitelezésről van szó, szakembereivel csakis a legjobb minőséget biztosítja. Amennyiben kérdése van keresse fel a Panmanfa fatelep Pest megye ügyfélszolgálatát az alábbi címeken:

H – 2225 Üllő, Pesti út 278.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

H – 2234 Maglód, Katona József utca 1.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

Vagy kérjen online árajánlatot a www.panmanfa.hu webcímen keresztül, és titkárságunk felveszi önnel a kapcsolatot a lehető legrövidebb időn belül. Fatelepeinken kapható termékek közül csak néhányat említve:

Prémium fatermékek:
Különleges prémium lambériák, saját gyártású valamint BSH rétegragasztott gerendák, melyeket akár egyedi méretre is gyártanak, valamint a szauna kellékek, teraszburkolatok és faházelemek. A legjobb minőségben a legjobb áron.

Asztalosipari és építőipari fa termékek:
Ide tartoznak az olyan fűrészáruk mint például cseréplécek, deszkák, pallók, OSB, bramac lécek és így tovább.

Egyéb termékek:
Szigetelő anyagok, üveggyapotok és kőzetgyapotok, tetőfedő fóliák, polikarbonátok, zsindelyek, cserepek, kerítéselemek, csatornarendszerek, bádoganyagok, kiegészítő termékek ( festékek, lazúrok, olajok, ecsetek, rögzítők, ragasztók, tömítőanyagok stb.),  gipszkartonok, bitumenes hullámlemezek, csúszásmentesített rétegelt lemezek.