Nikko Nano VaporizR 2 Távirányítós autó-kék minden gyermek álma

Pár évvel ezelőtt még igen nagy szónak számított egy távirányítós kisautó, ma már szinte minden gyermek rendelkezik vele. Ám mi most egy, olyant mutatunk, melyre mindig is vágyott ám eddig nem tudta, hogy hol keresse.

[wp_ad_camp_1]

Nikko Nano VaporizR 2 Távirányítós autó-kék már 5 éves kortól ajánlott, mikor már megfelelően tudják irányítani a távirányítón keresztül. Ez a kis autó mindet tud, amiről eddig csak álmodni mert egy távirányítós autó esetén. Mint már megszokhattuk az effajta játékoknál, hogy legtöbb esetben csak előre és hátra irányíthatóak, illetve igen rövid a hatótávolságuk. Ám, amit mi kínálunk Önöknek az nem más, mint a VaporizR 2, amely minden irányba mozgatható és legyen szó bármilyen terepről, neki nem jelent akadályt. Föld, víz, hó, a VaporizR 2 megy tovább. De ez még cseppet sem minden, hiszen 15km/h sebességgel tud haladni, mindezt akár 20 méter távon belül. Illetve még 360 fokban is képes megpördülni. A kis autó kb. 20 centiméter, amely 4 elemmel működik. A távirányítójához viszont 3 elemre lesz szükség. A csomag magában csak a kisautót tartalmazza, a hozzá szükséges elemet nem.

Amennyiben szeretné gyermekét meglepni egy ilyen különleges ajándékkal születésnapjára, vagy névnapjára, akkor ne habozzon, keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva talál. A webshopunkból akár már 1-2 kattintás által meg is rendelheti a kiválasztott terméket, melyet 1-3 munkanapon belül kézbesítünk az ország teljes területén. Minden további információval kapcsolatban keressen fel bennünket a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Várjuk szeretettel!