Quivogne talajlazító kedvező áron

A francia Quivogne cég kiváló minőségű talajlazítók sokaságát dobta piacra, és cégünknél a kisebb, 80 LE-s traktoroktól kezdve egészen a legnagyobb, 600 LE-s erőgépekig bármilyen talajlazítót meg tud vásárolni, és nem is kell messzire mennie, weboldalunkon néhány kattintással rendelhet.

Quivogne márka munkagépjei rendelhetőek meg kedvezményes áron a pap-agro.eu weboldalon, éppen ezért ha önnek is szüksége lenne egy talajlazítóra, tárcsára vagy permetezőgépre, mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal. Széles talajlazító kínálatunkban a leghíresebb az SSDR típus, amely 3-13 késes kivitelben rendelhető meg. Az SSDR lazítók 6 kategóriába sorolhatók az alapján hogy mennyire robusztusok és mennyire hasonló  az alapfelépítésük. A talajlazítók  két sorban elhelyezett, agresszív szögállású lazítókésekkel rendelkeznek, amelyek akár 65 cm mélységig is elérnek. A lazítókésen vannak még oldalsó és mellső kések is, amelyek segítenek megdolgozni a teljes talajszelvényt. A szárnyas késeket állítani is lehet a helyzetüktől függően.

Amennyiben esetleg kérdések merülnének fel a Quivogne munkagépekkel, az erőgépekkel, az árakkal vagy éppen a fizetési módokkal kapcsolatban, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@pap-agro.eu e-mail címen, vagy tárcsázhatja telefonszámunkat is, a 06 53 552 283-at és itt minden kérdését megválaszolják majd kollégáink. Ha meg szeretné tekinteni a Quivogne talajlazítók illusztrációit, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat, a pap-agro.eu weboldalt és itt megtalálhatja majd a teljes Quivogne kínálatot is az árakkal és a leírásokkal együtt. Weboldalunkon akár használt erőgépeket is rendelhet, ha nem szeretne egy új gépet megrendelni.