Cicciobello-Gondoskodj rólam baba, az élethű játék élményét nyújtsa

Kevés olyan gyártóval találkozhatunk, akik kifejezetten fiú játékbabákat készítenek. Sokkal inkább jellemző a kislánybabák gyártása, ám meglepő módon a gyerekek igen nagyon rajongással fogadják a Cicciobello fiú babákat. 

[wp_ad_camp_1]

Cicciobello-Gondoskodj rólam baba most kedvező áron megrendelhető a honlapunkról. A világon leghíresebb fiúbabáról beszélhetünk, amely olasz származású. Az olasz piac első számú termékének nevezhető. A Cicciobello babák interaktív játékok, melyek nagyon jótékony hatással vannak a gyerekek fejlődésére. Ezek a babák igen nagyméretűek, kb. 46 centiméteresek és 3 darab ceruzaelem segítségével működtethetőek. Nagyon szépen kidolgozott játékok, a gyerekek igazán nagy kedvence. A termék több funkcióval is rendelkezik, amely segít abban, hogy különleges kapcsolat alakuljon ki a gyermek és a baba között. Az izgalmasabb játék érdekében a baba törődésre és gondozásra szorul, mert sajnos könnyen megbetegedhet. A baba járni és menni is tud, ezeket a funkciókat tapssal működtethetjük.

Nagyon jó minőségű műanyagból készül, amely nem tartalmazz káros anyagokat, így akár már 3 éves kortól is ajánlott a használata. A kicsiknek úgy kell foglalkozniuk a játék babával, mint egy igazi gyermekkel.  Ha kipirosodik az arca, akkor bizony sírás lesz a vége és a lázmérővel le kell ellenőriznünk, hogy van-e hőemelkedése. Amennyieben a lázmérőn található lámpa zöldet világít, akkor minden rendben, viszont, ha pirosat, akkor bizony Cicciobello elkapott valamilyen nyavalyát, melyet gyorsan kezelnünk kell. Megoldást sokszor egy szuri hozza el. Ha sikerült meggyógyítanunk a kis beteget, akkor cumival a szájában ringassuk álomba. Minden további bővebb információt megtalál a honlapunkra kattintva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva talál.