Mindent a hüvelytablettáról és hüvelyi fertőzésről!

A hüvelyi fertőzés kellemetlen tünetekkel járó probléma, mely a legtöbb nőt érinti. Sokan tabutémaként kezelik a hüvelyi fertőzést és csak akkor kérnek segítséget, amikor a tünetek már-már elviselhetetlenek. Holott hüvelyi tabletta segítségével könnyedén leküzdhető a kellemetlen probléma.

[wp_ad_camp_1]

Hüvelytabletta alkalmazásával nem sokáig kell szenvednie a hüvelyi fertőzés kellemetlen tüneteitől. A hüvelyi fertőzés gyakran újra kiújul, mert felborul a normál hüvelyflóra egyensúlya, így a kórokozók elszaporodnak. A hüvelyi fertőzés baktérium miatt is kialakulhat, mely általában a Gardnerella vaginalis vagy gombék miatt, ami jellemzően a Candida albicans. A hüvelyflóra egyensúlya nagyon érzékeny, így bizonyos tényezők felboríthatják ezt a kényes egyensúlyt. Ilyen tényezők például az intim terület szappanos tisztítása, antibiotikumhasználat, gyenge immunitás, méhen belüli eszköz felhelyezése, túl hosszú időn keresztül bent hagyott tampon vagy a fogamzásgátló tabletta alkalmazása. A tünetek igazán kellemetlenek, így mielőbbi megoldást kell találni rájuk. A tünet közt említhetjük az égő viszkető érzést, az abnormális hüvelyi folyást és a kellemetlen szagot, mely spermával érintkezve még kellemetlenebbé válik.

A hüvelyi fertőzések megelőzésére az egyik legjobb módszer a Beliema Effect Plus kemény tabletta alkalmazása. A tablettát mélyen fel kell helyezni a hüvelybe körülbelül hét napig. A Beliema Effect Plus nem csak a kellemetlen tünetek megszüntetésében segít, hanem a megelőzésben is. Akár gombás, akár bakteriális fertőzésről van szó, mindkét esetben hatásos. Ne szenvedjen a kellemetlen tünetektől, vásároljon Ön is hatékony hüvelytablettát. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wavita.hu webáruházba!