Multivitamin D vitaminnal – Vegnum Multi-D

Az emberek nagy része fontosnak tartja az egészséges életmódot, melynek nem csak az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás része, hanem a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag pótlás is. A Vegnum Multi-D vitamin fogyasztása által sokkal egészségesebbé tud válni és könnyebben legyőzi szervezete a betegségeket!

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin D vitaminnal – A megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitel hiányában különféle hiánybetegségek alakulhatnak ki, továbbá könnyebb elkapni a betegségeket. Természetesen a vitaminok egy részét célszerű gyümölcsökből és vitaminokból bevinni, ugyanakkor nem könnyű kizárólag táplálkozás útján gondoskodni a megfelelő vitamin bevitelről. A Vegnum Multi-D vitamin egy olyan komplex készítmény, melyben minden megtalálható, ami a szervezet erősítéséhez kell. A kellő mennyiségű vitaminpótlásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy lebetegszik. A Vegnum Multi-D kapszulákban a hazai ajánlásoknak megfelelően kétszer nemzetközi egység D-vitamin található, valamint tizennyolc alapvető ásványi anyag és vitamin. Ezenkívül huszonkilenc zöldség, gyümölcs, továbbá különféle növények antioxidánsokban gazdag kivonata, melyek a hagyományos multivitamin készítményekben nem találhatók meg.

A Vegnum Multi-D vitamin előnye, hogy nem kell külön D-vitamint és multivitamint is vásárolni. Naponta egy kapszulát javasolt fogyasztani. Mivel a Vegnum Multi-D zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaz, például D-vitamint, így nagyon fontos, hogy a napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Elsősorban felnőttek számára ajánlott fogyasztása, de már tizennégy éves kortól is szedhető. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu weboldalra, ahol a termékeket is megtekintheti, továbbá rendelését is leadhatja!