Belföldi szállás kiemelkedően jó áron!

Az Aquaworld Resort Budapest egy négycsillagos superior konferencia- és wellness szálloda, amely egyedülálló szolgáltatásokat kínál: 309 szobával, lakosztállyal és apartmannal rendelkezik, ingyenes internetkapcsolattal; csaknem 1000 férőhelyes konferenciaközponttal; fürdővel, wellnessel és fitnesz egységgel. Van szórakoztató központja, beltéri és kültéri parkolói, amelyek teljes kapacitása meghaladja az 1000-et.

[wp_ad_camp_1]

Belföldi szállás az invia.hu weboldalon érhető el, ahol lefoglalhatja ezt a csodás szállást is. Az Aquaworld Resort Budapest**** wellness- és családbarát szálloda háromszintű Oriental Spa wellness- és fitneszközponttal rendelkezik a kikapcsolódásra vágyók számára, a Bongo gyerekklub a legfiatalabb látogatók számára készült és Európa egyik legnagyobb beltéri vízi vidámparkja található meg itt, az Aquaworld, ami a kalandvágyók álma. Mind az apartmanok, mind a szállodai szobák kényelmesek, praktikusak és elegánsak, meleg tónusokkal és minimalista, modern dizájnnal rendelkeznek az Aquaworld Resort márka specifikációinak megfelelően.

Ha csecsemőjével vagy gyermekeivel szeretne megszállni itt, és wellness kikapcsolódásra vágyik, vagy szívesen felfedezné Budapestet, garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb csomagot a lehető legjobb áron. És mivel tudjuk, mennyire fontos a család, minden 7 éven aluli gyermek számára ingyenes szállást kínálunk. Az Aquaworld Resort Budapest nagyobb belső reprezentatív programot kínál a házon belüli szórakozási lehetőségekkel kapcsolatban, mint bármely más budapesti intézmény.  Amennyiben többet tudna meg erről a hotelről, vagy már egyenesen szobát foglalna, keresse fel az invia.hu weboldalt és itt minden a szeme elé tárul. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhatja.