Különböző méretű vízmértékek kedvezményesen!

A Hedue webáruházában kedvére válogathat a különböző méretű és típusú vízmértékek között. Legyen az alumínium, vagy digitális vízmérték, széles kínálatunkban bármelyikből találhat igényeinek megfelelőt.

[wp_ad_camp_1]

A legolcsóbb digitális vízmértékek közül a Libellás vízmérték, ami magas minőségű alumíniumból készül. Ezek a hagyományos libellás vízmértékek 10 méretben érhetőek el, és ezekre a vízmértékekre a Hedue 5 év garanciát vállal.  Ezeken a készülékeken egy vízszintes és egy függőleges libella is található, ezek a libellák ütésállóak, pontosságuk pedig 0,5 mm. Weboldalunkon olyan eszközt is talál, ami már beépített mágnessel rendelkezik. Ezek a mágnessel felszerelt vízmértékek inkább fémipari munkákhoz ajánlottak, és ezeket Németországban készítik. A digitális vízmértékek legnagyobb előnye, hogy csupán egy ember szükséges a használatukhoz. Ezek a slagvízmértékek két részből állnak: az egyik a hagyományos tömlő, a másik pedig a digitális érzékelő.

A digitális vízmértékek tömlőjébe ugyanúgy víz kerül, mint a libellás vízmértékeknél. A digitális vízmérték kijelzőjén az értékek mm/m és fokban is megjelennek a kijelzőn. Amennyiben a vízmértéket fejjel lefelé használja, úgy magán a kijelzőn levő értékek is átfordulnak, hogy könnyebb legyen a leolvasás, ami még gyenge fény esetén is jól látható lesz.  Az 1983-ban alapított Hedue cég kínálja fel a legjobb vízmértékeket, amelyek innovatívak és minőségiek. További információt a hedue.hu oldalon talál. Ha bármilyen kérdése van, írjon bátran az info@hedue.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 20 207 9556 telefonszámot és mi mindenre szívesen válaszolunk. Amennyiben személyesen szeretne széles választékunkból vízmértéket választani, látogasson el a 2083 Solymár, Vasút utca 48 címre, és győződjön meg a saját szemével arról, hogy itt találja meg a legjobb termékeket.