Kovács Autó Szeged – ha megbízható autószerviz kell!

Gumiszerviz, katalizátortisztítás, gépkocsi mosás, computer diagnosztika, fékhatás mérés, klímatöltés, és ezzel csak néhányat említettünk a Bosch autószervizek számos magas színvonalú szolgáltatása közül. Ha Ön is márkaszerviz szintű kiszolgálást szeretne kapni, akkor itt van a helye. Bízza rá kocsiját a világ legnagyobb független alkatrészgyártójára!

[wp_ad_camp_1]

A Kovács autószerviz Szeged egész Csongrád megyéből várja azon ügyfeleit, akik márkafüggetlen szolgáltatásokat szeretnének márkaszerviz szintű kiszolgálással. Maga a Kovács Autó már 1991 óta nyújt minőségi szolgáltatásokat úgy autóalkatrészek, mint szerviz területén. Szakértő munkatársaink állandóan továbbképzéseken vesznek részt, így szinte minden problémára meg tudják találni a megoldást. Napi kétszeri árufeltöltésünk pedig arról is gondoskodik, hogy minden szerszám és alkatrész, ami a javításhoz szükségeltetne, beszerzésre kerüljön. Minőségi színvonalunk garantálója pedig a Bosch Car Service, amely mára a világ legnagyobb független alkatrészgyártója. Fékrendszerek, relék, szíjak, akkumulátorok, elektromos berendezések, bármire is van szüksége a Bosch által mindenféleképpen beszerezhető. Ez a tekintélyt parancsoló név pedig arra is garancia, hogy az ügyfelek is kényelmesen érzik majd magukat az ügyfélváróban.

Ha hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy gépjárműve megérdemli a minőségi ellátást, akkor válasszon minket, válassza a Kovács Autószervizt! Hozza el autóját a Kossuth Lajos sgt. 87. sz. alatt található szervizünkbe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 62/554-013 központi telefonszám által! Ha inkább online érdeklődne, azt is megteheti a szerviz@kovacsauto.hu email cím által, vagy foglalhat tőlünk időpontot a honlapunkon keresztül is. Vesse belénk bizalmát, és döntését ígérjük, nem bánja meg!