Hyaluronsavval a szebb ajkakért!

Elégedetlen ajkai formájával vagy teltségével? Az idő múlásával elvékonyodott a felső vagy alsó ajka? Esetleg a dohányzás következtében apróbb ráncok alakultak ki ajkai körül? Mivel a szánk, arcunk egyik legmeghatározóbb része, annak szépséghibái akár éveket öregíthetnek kinézetünkön. Ha Ön is ilyen problémával küzd, akkor ne legyen rest felkeresni a Körúti Orvosi Centrumot, ahol a legforradalmibb módszerekkel veszik Önt kezelésbe a világ legelismertebb szakorvosai!

[wp_ad_camp_1]

Az ajakfeltöltés hyaluronsavval egy nagyon pozitív eredményeket hozó eljárás, hiszen lebomló anyagról beszélünk. Ez az, ami miatt az ajkaink feltöltése után kevesebb eséllyel alakulnak ki gyulladásos csomók, vagy jelentkeznek egyéb mellékhatások. Nem beszélve arról, hogy mennyire gyors és könnyű eljárásról beszélünk, melynek során egy-egy tűszúrás után azonnali eredményt érhetünk el. A Körúti Orvosi Centrumban mindezt a szakmájukban nemzetközi szinten is elismert orvosok teszik, akik tapasztalataiknak és szaktudásuknak köszönhetően olyan ajkakat varázsolnak Önnek, mely illeszkedik arca arányaihoz és formáihoz. Ennek következtében a hatás pedig természetes marad. És ha mégsem tudná megszokni az új, teltebb ajkait, akkor sincs probléma, hiszen a hyaluronsav felszívódása után szája visszaáll az eredeti formájára.

Ha tehát Ön is vissza szeretné nyerni fiatalos megjelenését, mindezt pedig úgy, hogy közben ajkai ne veszítsenek érzékenységükből, akkor a Körúti Orvosi Centrumban a helye. Amennyiben további meggyőzésre van szüksége, látogasson el weboldalunkra, a www.korutiorvosicentrum.hu-ra, ahol képekben is bebizonyítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak! Időpont foglalásáért hívja a +36 1 785 9895, a +36 30 545 4159 vagy a +36 30 647 0956 telefonszámok egyikét, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az esztetika@korutiorvosicentrum.hu e-mail címen! Mi azért vagyunk, hogy Önnek segítsünk!