Körömágyhosszabbító zselé beszerzése online!

Örömmel jelentjük be, hogy most körömágyhosszabbító zseléket is kaphat nálunk! A körömágyhosszabbító zselé az akril körmök szilárdságát a természetes köröm megjelenésével biztosítja. Könnyű zselés lemezt képez, amely követi a természetes köröm formáját, a köröm hegyéhez van rögzítve, hogy a kívánt hosszúságot és formát adja. Ezután gélkeveréket viszünk fel a hosszabbító tetejére, és UV lámpa alatt megkeményítjük, hogy rögzítse a helyén, és ez erőt és fényt adjon.

Körömágyhosszabbító zselé rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is éppen ezekre a termékekre vadászik.  Amellett, hogy természetesebbnek tűnik, a körömágyhosszabbító zselé teljesen szagtalan, és sokkal kíméletesebb a körmökhöz. Az akril károsíthatja a körmöket, mivel a körmei nem tudnak lélegezni az akril alatt. Ez viszont erősítő és növekedést serkentő összetevőket tartalmaz, amelyek jót tesznek a körömágy egészségének. Az szagtalan géles kiterjesztések alkalmasak terhes nők számára is. A rátétek hasonlóak a meghosszabbításokhoz, de nem műanyag lemezt használnak a körmök meghosszabbításához, hanem közvetlenül a természetes körömre visznek fel gélt, és kézzel formázzák, mielőtt fényes hatást keltenek. A fedések szilárdságot és hosszúságot biztosítanak a körmöknek.

A múltban, ha ügyfelei körömhosszabbítást akartak, úgy tűnt, az akril az egyetlen lehetőség. Ma azonban van egy másik választásuk – a puha zselés körömhosszabbítás. Nem teljesen újak, de még mindig meglehetősen homályos a technikájuk, sok zűrzavar övezi őket. Tehát mi is pontosan a lágy zselés körömágyhosszabbítás? További részletekért és rendelésért mindenképpen megéri ellátogatni a marilynails.hu weboldalra. Amennyiben pedig kérdéseket tenne fel termékeinkről, elérhetőségeinket is bármikor megtekintheti weboldalunkra látogatva.