Life extension termékek elérhető áron!

A Life Extension ubiquinol terméke a CoQ10 aktív formája, és kulcsszerepet játszik a sejtenergia előállításában, amelyre a szervek működéséhez szükségünk van – például a sejtenergia az, ami a szívet pumpálja. Egy lámpa árammal működik. Egy autó gázzal működik. Szívét és más szerveit pedig a sejtenergia táplálja.

Life Extension termékek, köztük az ubiquinol is megrendelhető a vitaminstore.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és olvassa el összetevőit. A hagyományos CoQ10-től eltérően az Ubiquinol extra elektronjainak köszönhetően nagyon erős antioxidáns is. Ezek az elektronok tartják a kulcsot a szabad gyököknek nevezett anyagok semlegesítéséhez. A szabad gyökök károsak, mert folyamatosan elektronokat keresnek, bárhol is találják őket, beleértve a DNS-t, a fehérjéket és a lipideket. Az elektron eltávolítása oxidálja a molekulát (ezt oxidatív stressznek nevezik), és olyan károsodást okozhat, amely hatással van egészségünkre. A CoQ10 ubiquinol formája nem bánja, ha felad egy elektront, hogy semlegesítse a szabad gyököket, amelyek egyébként oxidatív stresszt okozhattak volna. Ráadásul az ubiquinol azon kevés antioxidánsok egyike, amelyek testünk zsíros részeiben (például a sejtmembránokban és az LDL-koleszterinben) és a mitokondriumokban is működnek, ahol az energia termelődik. Ahogy az autómotorok kipufogógázt termelnek, a mitokondriumoknak is megvan a saját, szabad gyökökkel teli kipufogóformájuk.

Az ubiquinol a CoQ10 egyetlen formája, amely képes megvédeni a mitokondriumokat és lipidmembránjaikat a szabad gyökök támadásával szemben. Ezen előnyök mellett a világ minden tájáról érkező kutatók elfoglaltak lettek annak tanulmányozásával, hogy az Ubiquinol milyen szerepet játszhat a mitokondriális működésben, az agy egészségében, a látás egészségében és a csontanyagcserében, többek között. Amennyiben megrendelné a Life Extension termékeit, nézzen be a vitaminstore.hu-ra.