Base top gel kedvezményesen kapható az interneten!

Miért jó a base top gélt használni a manikűr végén? Mert nagyon fényes végső megjelenést kölcsönöz a manikűrnek, védi a körömlakkot, meghosszabbítja a körömlakk ellenálló képességét, kisimítja a körömlakk felületén az apróbb hibákat és még sorolhatnánk.

Base top gel kedvezményesen elérhető a marilynails.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is megtekintené ezeket a profi körömápoló termékeket. Az utolsó réteg körömlakk felhordása után várjon egy percet, amíg megszárad, majd vigye fel a Top Coat-ot. Ilyenkor egyrétegű base top gel kerül felhordásra. Soha ne alkalmazzák természetes körömre. Csak körömlakkra/alaplakkra vagy közvetlenül akrilgyantával vagy UV-géllel felvitt körmökre vigye fel, hogy erősebb fényt adjon. A 2 az 1-ben alap fedőlakk terméknek kettős funkciója van: alaplakk és védőbevonat is egyben. Alaplakként használva védi a természetes körmöt a körömlakk erős pigmentjétől, növeli a körömlakk tapadását, védi és erősíti a körmöket, előkészíti a köröm felületét a körömlakk optimális felvitelére. Védőlakként használva meghosszabbítja a körömlakk ellenállását, fényes felületet adva. A 2 az 1-ben alap fedőlakkot tiszta és száraz körmökre kell felvinni. Vigyen fel egy réteg 2 az 1-ben bázis- és védőlakkot, hogy előkészítse a körmöt a körömlakk felvitelére. Várja meg, amíg megszárad, majd vigyen fel 2 réteg körömlakkot. Minden réteg megszáradása után vigyen fel egy utolsó réteg base top gélt.

Mindig első lépésként alkalmazza ezt és hagyja néhány másodpercig levegőn megszáradni. Ezután adjon hozzá egy első alapréteget majd szárítsa Uv lámpában. Ezután vigyen fel egy egyenletes és vékony réteg opcionális géllakkot, és hagyja hogy 40 másodpercig kötődjön. Ismételje meg egy másik réteggel. A fényes eredmény érdekében törölje le a körmét egy tisztítóval. A tartós és gyönyörű eredmény érdekében javasolja a vásárlónak, hogy rendszeresen használják a marily nails kutikulaolajat. Bővebb leírásért kattintson a marilynails.hu-ra.