Környezetbarát üvegtisztító online

A magyar cég több mint 100 féle termékből álló professzionális és ipari termékcsaládot forgalmaz. Melynek gyártása a legkorszerűbb technológiákkal készül.

[wp_ad_camp_1]

Az üvegtisztító alkalmas üveg, tükör, illetve minden vízálló felület megtisztítására. Ráadásul minden fényes és magas fényű, csiszolt, mázolt, gránit, parketta, illetve laminált padló felületének a felmosásához. A Cleaneco termékei 100%-ban bio összetevőkből készülnek, melyek a saját egészségünk és a környezetünk megóvására is szolgálnak. A bio üvegtisztító mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően, miden általa megtisztított felület magas fényű, vízlepergető és portaszító hatással bír. Minden termékünk olyan alapanyagok által készülnek, melynek köszönhetően a koncentrátuma, valamint a munkaoldata 100%-ban lebomlik a környezetben. A felhasználási módja nagyon egyszerű a permetezőfejnek köszönhetően, így pont oda tudjuk irányítani a szórófejet ahova szükséges.

A használat során nagyon kevés is elegendő, hiszen a koncentrátum igen erős, ahhoz, hogy minden szennyeződést eltávolítson. A környezet megóvása érdekében a palackot úgy alakítottuk ki, hogy bármikor utántölthető. Amennyiben felmosáshoz használjuk, akkor 5 liter vízhez 1-2 kupaknyi tisztítószer is elegendő. A legfőbb célunk, hogy a termékeink az igényes csomagolás mellett, első osztályú minőséggel rendelkezzenek. Az mellett, hogy magas a hatóanyag tartama igyekszünk, hogy minél barátibb áron értékesítsük. ezzel azt szeretnénk elérni, hogy minél több háztartásba érjenek el a bio tisztítószerek. Minden további információt megtalál a www.cleaneco.hu oldalára kattintva. További elérhetőségink a + 36 1 920 1113-as telefonszámon, illetve az info@cleaneco.hu e-mail címen.