Esküvői ruhaszalon villámgyors kiszállítással

Esküvői ruhaszalonunk azért jött létre 1936-ban, hogy a menyasszonyok megtalálhassák álmaik ruháját, és hogy szebbnél szebb, magas minőségű és egyedi ruhákkal szolgáljanak. Weboldalunkon folyamatos akciókkal is találkozhat, ezért érdemes szemmel tartani oldalunkat. Nálunk találhat majd olyan ruhákat is, amiben valóságos hercegnőnek érzi majd magát.

[wp_ad_camp_1]

Esküvői ruhaszalon villámgyors kiszállítással és igazán kedvezményes árakkal elérhető a gloriaszalon.hu weboldalon, ahol több száz szebbnél szebb ruha megtekintésére és rendelésére van lehetőség, ráadásul akár élőben is megtekintheti a kiválasztott ruhát ha ellátogat budapesti szalonunkba a VII. kerületbe. Weboldalunkon bátran válogathat a Dominiss, a Gloria Bridal, a Bianco Evento és a Pronovias ruhák között. Menyasszonyi ruha kínálatunkban talál majd hableány-fazonú ruhákat is, ami az idei év legnagyobb divatja, ezért ha egyedi és trendi menyasszonyi ruhát keres, akkor itt a helye nálunk. Ruháink között többféle színárnyalatot is talál, tehát ha sötétebb árnyalatú ruhát keres, akkor sem kell csüggednie, hiszen nálunk megtalálhatja majd a kedvencét.

Ha bővebb leírást szeretne olvasni a ruhákról, vagy megtekintené azok illusztrációit, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat, a gloriaszalon.hu-t és itt az összes ruhát megtalálhatja, ráadásul szalonunkról is többet tudhat majd meg. Weboldalunkon emellett megtekintheti az árakat és referenciáinkat is. Kérdések felmerülése esetén nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 907 6144 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@gloriaszalon.hu e-mail címre, és itt minden kérdést megválaszolnak majd kollégáink ami a ruhákkal, a rendeléssel, a kiszállítással vagy éppen az árakkal kapcsolatos.