Bajban van az angol nyelvtudással, válassza az angol fordítóirodát

Minőségi és gyors munkavégzésre vágyik, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk garantált a professzionális munkavégzés, melyről a több mint 10 éves fennállásunk tanúskodik.

[wp_ad_camp_1]

Angol fordítóiroda sok szeretettel és magas szakmai tapasztalttal rendelkező munkatársakkal várja a kedves ügyfeleket. Legyen szó műszaki vagy pénzügyi szakfordításról, illetve jogi vagy orvosi szakfordításról, nálunk garantáltan minőségi munkát kap kézhez. A munkatársaink egyedi, céges kifejezéstárral rendelkező dedikált szakfordítók, melyek gazdasági vagy jogi szakon végeztek. Minden megbízás más és más, ezért mindig az adott munka elvégzéséhez legalkalmasabb munkatársunk végzi a szakfordítást. Számunkra mindig az a legfontosabb, hogy teljesíteni tudjuk az ügyfeleink különleges kéréseit. A gyors és megbízható munkavégzést mindenki számára garantáljuk. Amennyiben vállaltról van szó, akkor arra is odafigyelünk, hogy költséghelyre bontott számlákat alítsunk ki, amely által kedvezményekhez segítjük a partnereinket. Ráadásul, ha a vállaltja hosszú távú szerződést köt velünk, akkor további extra kedvezményekben részesítjük.

Amennyiben minket választ nem csak a kényelmet, de a biztonságot is garantáljuk. A kényelméről olyan szinten gondoskodunk, hogy az ország bármely pontjáról megrendelheti a szakfordítását pár gyors kattintás által. Az adatai biztonságáról is gondoskodunk, hiszen a fel és le töltés egy erre kialakított biztonsági csatornánk keresztül történik, amely megakadályozza, hogy a bizalmas dokumentumai  adathalászok kezébe kerüljön. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor kattintson a www.lector.hu ahol minden bővebb információt megtalál. További elérhetőségeink a +36 1 321 1516 –os telefonszámon.