Könnyen megközelíthető fogászat az V. kerületben

Az V. kerületben található Smile Expert Fogászat név választása tudatos, hiszen a név tükrözi a fogászaton dolgozó szakemberek munkájuk iránti szeretetét, illetve a magas követelményt, melyet munkájuk iránt tanúsítanak. Számukra a legfontosabb cél az elégedett páciens.

Magas minőségű fogászat V. kerület – A Smile Expert Fogászat szakemberei azon dolgoznak nap, mint nap, hogy a páciensek elégedetten, egészséges és esztétikus fogsorral tudjanak felkelni a fogászati székből. A fogászat saját fogtechnikai laborral, 3D panoráma röntgennel, és fogászati CT-vel rendelkezik, így helyben orvosolni tudnak bármilyen problémát, nem kell más orvoshoz fordulni vagy időpontot kérni máshova. A fogászaton műfogak is készülnek, melyek esetében fontos, hogy esztétikailag tökéletesen passzoljanak a páciens szájüregébe, illetve természetes érzetet okozzon viselése. A Smile Expert Fogászat szakemberei magasan képzett szájsebészek, fogorvosok és fogtechnikusok, akik szigorú követelményeket támasztanak munkájukkal szemben. Ennek többek közt az elhivatottság és a prémium garanciák az okai.

A legtöbb fogászaton, különösen az állami szektorban nem ismeretlen a csúszás, a hosszas várakozás. A Smile Expert Fogászaton négy különböző rendelőben négy fogászati széken történik a páciensek ellátása, így nem kerül sor csúszásra. Így a páciens eldöntheti, hogy melyik szín áll hozzá a legközelebb, milyen rendelőben érezné magát leginkább komfortosan. Természetesen a rendelők minden eszközzel és berendezéssel fel vannak szerelve, illetve a szakemberek tudása is kimagasló, így nem túlzás kijelenteni, hogy a páciensek világszintű kezelésben részesülnek. Bővebb információkért látogasson el a smileexpert.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!