Gyógyuljon a lökéshullám terápia segítségével!

A lökéshullám készülék egy orvosi eszköz, melynek használatával elsősorban a mozgásszervi panaszok gyógyíthatók. Ha régóta együtt él a fájdalommal, akkor ideje búcsút inteni neki! A lökéshullám terápiának köszönhetően az Ön életminősége is egyértelműen javulni fog.

Lökéshullám terápia segítségével megszabadulhat a kínzó fájdalomtól! Elképesztő, hogy az emberek milyen sokáig képesek együtt élni a fájdalommal. Sokan a korra fogják a fájdalom megjelenését vagy kenőcsökkel igyekeznek kordában tartani és semmi esetre sem szeretnének orvoshoz fordulni. A lökéshullám terápia nem csupán a panaszt szünteti meg, hanem a gyógyulást is felgyorsítja. A terápia legfőbb előnye a mozgásszervi funkciók visszaállítása és a gyors fájdalomcsillapítás. A lökéshullám terápia tökéletesen alkalmas a krónikus és az akut fájdalmak kezelésére egyaránt. A lökéshullám terápia során az orvosi készülék hanghullámokat bocsát ki, melynek hatására vérbőség alakul ki a kezelt területen, így a kezelés során a szervezet vérkeringése felgyorsul. A hanghullámos hatására a gyulladást okozó anyagok a vérárammal együtt gyorsabban elszállítódnak.

A lökéshullámok által keltett energia elősegíti a lágyszövetek, ínak és csontok regenerációját. A terápia hatása nem ér véget a kezelés végén, mivel elhúzódó hatású. A kezelés hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, melyek fennmaradnak a kezelést követő napokban és hetekben is. A kezelés mindössze hét-tíz percig tart és öt alkalommal kell megismételni kúraszerűen két-három naponta. Ha már jó ideje együtt él a fájdalommal, akkor ideje változtatni és visszatérni normál életminőségéhez. Ehhez azt javasoljuk, hogy látogasson el a kresak.hu weboldalra, ahol bővebb információkat talál, valamint elérhetőséget!