Builder gel széles kínálatban online

Erős és tartós összetételének köszönhetően a builder gélből építőalap készíthető a hagyományos építőzseléknél hígabban alkalmazva a körömnek sima profilt és megjelenést biztosít.

Builder gel széles kínálatban várja a marilynails.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és tekintse meg jobbnál jobb builder gel termékeinket a legszebb körmökért.  A körmök örökké fontos kezelési módok lesznek a szépségápolás területén. A friss köröm előtérbe kerülése mércét állított fel mind a szépség-, mind a divatiparban. A körömminták és dizájntrendek ugyanolyan fontosak lettek, mint a ruházat vagy a frizurák, és a közösségi média platformok hatására különösen hangsúlyossá váltak. Ahogy a körömkezelések népszerűsége továbbra is uralja a popkultúrát, egyre több módszert keresnek a tökéletes köröm létrehozására. A Builder Gel egy közepes és vastag viszkozitású gél, amivel formát lehet készíteni a körmökön. Alkalmazhatók körömhosszabbításra vagy a természetes körömre, amelyet gélborításnak neveznek. A zselé UV fény alatt megköt, ami erősebb, mint az átlagos ecset típusú zseléken, és hasonló az akril körmök szilárdságához. Az építőzselével készített manikűr megfelelő felhordás esetén akár három hétig is eltarthat, és ugyanúgy kitölthető, mint egy akrilkészlet. Ez elvezet bennünket a kérdéshez: „Mi a különbség az építőzselé és az akril között?”

Hasonló erősségűek és hasonló megjelenést kölcsönöznek, azonban az építőzselé megkötetlen marad, hacsak nem UV lámpa alatt tartják. Ez azt jelenti, hogy a folyamat egy kicsit tovább tart, mint az akril esetében, amely a por és az akril találkozásának pillanatában kezd megkötni. Körömtechnológiai szempontból a Builder Gel könnyebben használható, mivel a hibákat több idő áll rendelkezésére kijavítani, mint az akrillal végzett munka során. Ha bővebben olvasna erről nézzen be a marilynails.hu weboldalra.