Kiváló értékeléssel bíró szállás Hévíz csendes utcájában

A tökéletes nyaralás nem csak álom! Létezik olyan hely az országban, ahol valóban minden feltétel adott a zavartalan kikapcsolódáshoz. Kényelmes szállás Hévíz területén, ahol rengeteg a látnivaló, a kirándulási lehetőség és csodálatos a panoráma.

A Lorabel Apartmanház egy kiváló szállás Hévíz városában. A ház tökéletesen felszerelt, így az itt megszállók abszolút nem szenvednek majd a honvágytól. A kényelmes bútorok komfortos és praktikus elhelyezése, az ízléses berendezés együttesen biztosítják az otthonos érzést a vendégeknek. A klímaberendezések, az okos televíziók, az ingyenesen használható szolárium pedig segít, hogy a vendégek igazán ellazulhassanak. A lorabel.hu weboldalon rengeteg kép található az apartmanokról, s emellett különböző értékelések is olvashatók a honlapon, melyeket az apartmanban üdülők írtak. Az érdeklődők a weboldalon tájékozódhatnak az árakról is, az aktuális szállás csomag ajánlatokról, vagy az apartmanok foglaltságáról a kiválasztott idősávban. A naptár segítségével fény derül a kiválasztott szállás férőhelyeinek számára és felszereltségére is.

A szállás Hévíz egy csendes részén, a Tavirózsa utcában helyezkedik el, azonban szinte karnyújtásnyira vannak a főbb szolgáltatások, éttermek, boltok, valamint a kiránduló helyek. A szállásadók célja, hogy a náluk üdülők maximálisan elégedetten, s kipihenten térjenek vissza a szürke hétköznapokba. Nem szükséges tovább keresni, a legjobb szállás Hévíz városában, a Lorabel Apartmanház jóvoltából könnyen elérhető! Online foglalásukat a naptár segítségével tehetik meg az érdeklődők, ahol elolvashatják a házirendet is. Szállásfoglalással vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban vegyék fel a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, a lorabel.hu oldalon található elérhetőségek valamelyikén!