Lakóautó az igazi kalandorok számára!

Lehet jobb annál egy utazás, ha az embert nem feszélyezi semmilyen kötöttség? A lakóautós kirándulások mind ilyenek. A jármű megállhat egy kempingben, hogy a sofőr kipihenje és felfrissítse magát, s hogy az autó is felkészüljön a további hosszú útra, de a vad kemping vagy az egész éjen át tartó utazás is szóba jöhet lakóautó esetén.

A kempingekben már teljesen megszokott, hogy rengeteg lakóautó parkol a területen. Sok helyen számukra külön övezet van kijelölve. Ezek többsége úgy került kialakításra, hogy a lakóautó használók igényeit teljes mértékben kielégítse, közeli vízvételi és WC kazetta ürítési lehetőséggel. A Kalandautó által kínált, mókás nevekkel ellátott lakóautói rendkívül jól felszereltek, s maximális kényelmet biztosítanak az utasaiknak. A járművek olyan extrákat tartalmaznak, mint a tempomat, az ABS és ESP rendszerek, melyeknek köszönhetően nem csak a lakóautó utasai, de a sofőr is kényelmesen utazhat.

Egy lakóautós kirándulás valóban maga a kaland. Szinte bárhol megállhat az ember nézelődni, egy lélegzetelállító helyszínen akár a vad kemping is lehetséges, persze csak ha nem ütközik törvénybe. A lakóautós utazás során mindenki a saját tempójában fedezheti fel a világot. Senkit nem sürget idegenvezető, busz vagy vonatindulási időpontok, minden a nyugalomról, kényelemről és a szabadságról szól. Egy ilyen kirándulás garantáltan felejthetetlen élmény lesz minden résztvevő számára. S ha a legjobb helyről szeretnének lakóautót bérelni, akkor keressék fel a kalandauto.hu weboldalt! Ezen a honlapon lakóautók felszereltsége, paraméterei és a lélegzetelállító fotók mellett utazási terveket, tippeket és izgalmas blog cikkeket is olvashatnak. Foglalják le időben a kiválasztott autót, hogy zökkenőmentes kirándulásuk legyen az évben!