Ismerje meg az egyedülálló GyógyVarázs Q10 Emulziót!

A GyógyVarázs Q10 Emulzió egy egyedülálló termék, amely teljesen természetes, teljes mértékben natúr szépség- és egészségmegőrző vitamin. Ahogy a termékcsalád többi tagja, úgy a Q10 Emulziós Pre-koncentrátum sem tartalmaz hozzáadott szintetikus vegyszert, vagy hozzáadott tartósíszert íz vagy szín anyagot.

Q10 Emulzió használata igazán egyszerű, hiszen csak bele kell cseppenteni bármilyen folyadékba, amelyben azonnal oldódik. A száj nyálkahártyájáról, a nyelőcsőből és a gyomorból pedig szinte azonnal felszívódik, méghozzá teljes mértékben. A külsőleges Q10-ről ez nem mondható el, kevésbé hatékony, mint az emulzió formula. Az 50 ml-es üvegcsében kapható Q10 Emulzió összesen nyolcezer mg Q10 koenzimet tartalmaz, így a termék egyedülállónak számít a piacon. Ha ez nem volna elég, a termék nagy mértékben tartalmaz E-vitamint is, amely szintén egy nagyon erős antioxidáns, amelyt ajánlott bevinni a szervezetbe. A Q10 Emulzió a mitokondrium szintjén energizál, így sokkal hatásosabb, mint a koffein vagy a taurin. A Q10 Emulzió alkalmazásával elfelejtheti az energiaitalt és a kávét.

Ez a prémium minőségű termék a világon egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási eljárással készül, ennek köszönhetően a Q10 tökéletesen képes oldódni a vízben. A termék hatóanyagai a folyékony állagnak köszönhetően képesek szinte azonnal és teljes mértékben hasznosulni a szervezetben. A kor előrehaladtával a szervezet egyre kevésbé képes előállítani a Q10-t, így fontos pótlása. Enélkül idős emberek esetében gyakran alakulhat ki hiány állapot. Éppen ezért fontos gondoskodni pótlásáról. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a GyógyVarázs Q10 Emulzió kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a gyogyvarazs.hu webáruházba, ahol rendelésre is van lehetősége!