Így tisztítsuk ki a szifont saját kezűleg

A duguláselhárító Vác területén gyakran végzi a szifonok tisztítását. A szifon nagyon gyakran eldugulhat, ezt megelőzni sem tudjuk. Hiába védekezünk a hajszálak vagy a nagyobb ételmaradékok ellen szűrővel, a nap mint nap nagy mennyiségben a csövekbe jutó mosogatószert, tusfürdőt, szappant nem iktathatjuk ki.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító Vác és körzetében már 20 éve látja el a lefolyók tisztítását. A szifonokat saját kezűleg is kitisztíthatjuk, sőt, időnként ajánlott is ezt elvégezni, hogy megelőzzük a dugulást. A szifontisztítás egyszerű művelet, nem kell hozza tapasztalat és speciális szerszám sem. Mielőtt szétszednénk, tegyünk egy vödröt a szifon alá, hogy a vizet abban tudjuk felfogni. A duguláselhárító Vác lakói számára azt ajánlja, hogy miután óvatosan szétcsavartuk szifont, nyúljunk be a csőbe és az ujjunkkal is kaparjuk ki a szennyeződéseket.

Mivel ezek elég nagy mennyiségben tapadhatnak meg a cső falán és tele lehetnek baktériumokkal, használjunk gumikesztyűt. A szifonnal kapcsolatban egyetlen dologra kell kifejezetten odafigyelni, hogy a tömítés ne essen ki belőle, különben nem fogjuk tudni helyére csavarni. Ha a dugulás vagy a kellemetlen szagok nem tűnnek el, várja hívását a duguláselhárító Vácon!