Au pair in America program a Crew Agency-vel!

Ha mindig is szerettél volna eljutni Amerikába, ha szeretnéd tökéletesre fejleszteni az angol nyelvtudásod úgy, hogy emellett még pénzt is keresel, akkor mindenképp érdemes megismerned a Crew Agency által kínált munkalehetőséget. Ha érvényesülni szeretnénk az életben, egyszerűen ki kell használnunk minden olyan lehetőséget ami előre visz, ami által tapasztalatot nyerhetünk és tudást szerezhetünk. Pontosan ilyen ajánlatokkal várunk honlapunkon!

[wp_ad_camp_1]

Az au pair in America program diákok számára fantasztikus lehetőséget biztosít. Amennyiben tehát tizennyolc és huszonhat év közötti vidám, kedves, barátságos fiatal lány van, emellett beszélsz valamilyen szinten angolul, akkor itt az ideje, hogy világot láss. A mai gazdasági helyzet mellett nem olcsó mulatság kiutazni Amerikába, nézelődni, szórakozni, ott tanulni. Ez aligha adatik meg pár kivételes emberke számára. Szerencsére, ha megfelelsz a fent említett feltételeknek, és még a gyerekeket is szereted, esetleg tapasztalatod is van, mint dada, akkor mi segíthetünk!

Az au pair in America program vitális, talpraesett, és felelősségteljes, rátermett lányokat keres, akiknek van jogosítványuk, és szívesen utaznának Amerikába. A feladat nagyon egyszerű, tehát heti maximum negyvenöt órát kell gyermekfelügyelettel töltened egy általad kiválasztott fogadó családnál. Amit ezzel szemben mi kínálunk az heti szinten majdnem kétszáz dolláros zsebpénz, egy külön szoba a családnál és teljes ellátás, ötszáz dollár tanulmányi támogatás egy helyi főiskolán szervezett kurzusra, valamint két hét fizetett szabadság.

Fedezd fel az au pair in America programot magadnak és légy részese egy olyan nagyszerű kalandnak, melyet nem felejtesz el! Ismerd meg Amerikát, ismerj meg új embereket, tanulj, utazz, keress pénzt és szerezz életre szóló tapasztalatot, a Crew Agency ebben segít!