Forró vízzel a mosogató dugulása ellen

A mosogató duguláselhárító XVII. kerület háztartásaiban gyakran szembesül olyan problémákkal melyeket a legegyszerűbb módon, forró víz segítségével meg lehetett volna előzni. A konyhai lefolyó nemcsak vegyszerek és praktikák bevetésével tartható karban.

[wp_ad_camp_1]

A mosogató duguláselhárító XVII. kerület és környékén több éve nyújt magas színvonalú szolgáltatást. Mindennapos munkája során gyakran tapasztalja, hogy a mosogatók elzáródását a lerakódott olajos, zsíros szennyeződések okozzák. Hogy ezek bekerüljenek a lefolyóba, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hiszen a mosogatás, az edények elöblítése során sok szennyeződés oldódik le. A mosogató duguláselhárító XVII. kerület lakói számára azt javasolja, használjanak minél több forró vizet mind mosogatás közben, mind a csövek tisztán tartásához.

A forró víz rendszeres alkalmazása megakadályozza, hogy nagy mértékű lerakódások képződjenek, amik már képesek elzárni a víz útját. A legjobb, ha rögtön mosogatás után is végzünk egy forró vizes átöblítést, így a bekerült szennyeződéseknek nem lesz idejük megtapadni a csövek falán. Ha makacs dugulással állunk szemben, a mosogató duguláselhárító XVII. kerület területén korrekt árakon szabadít meg a kellemetlen helyzetektől.