Szempilla Akadémia – mert a szempilla is 3D-ben az igazi

Aki ismeri a gyönyörű kinézet, és ezen belül is az elvarázsoló tekintet elérésének vagy éppen elkészítésének a módjait, azt sosem kell félteni, hiszen mindig lesznek majd ügyfelei, akik akár valamilyen alkalomból, akár csak önmaguk vagy párjuk kedvéért igénybe veszik a segítségét. Lépjen be hát Ön is azon szakemberek táborába, akik a legújabb trendek szerint dolgoznak, hogy ügyfeleiknek a lehető legszebb szempillákat varázsolják arcukra! És hogy mindezt hol teheti meg a legkedvezőbben? A Szempilla Akadémián, ahol nemzetközileg elismert szakemberektől lesheti el a legkorszerűbb technikákat.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben Ön is olcsó 3D műszempilla tanfolyam keretein belül szeretné tovább mélyíteni az eddigi témában megszerzett tudását, akkor itt a kihagyhatatlan lehetőség. Váljon szakértővé ezen a területen is, és érjen el ez által még nagyobb ügyfélkört. A Szempilla Akadémia tanfolyama Önre vár, amennyiben már legalább fél éves tapasztalattal rendelkezik a szempillaépítés területén. Tapasztalja meg Ön is személyesen, hogy milyen is az, amikor kitűnő oktatóktól sajátíthatja el a tudáselemeket úgy, hogy közben maximálisan figyelnek Önre, köszönhetően a kiscsoportos foglalkozásoknak. Intenzív, gyakorlatorientált óráink miatt attól sem kell tartania, hogy esetleg valamit nem fog tudni kellő mértékben elvégezni. Mi csakis tapasztalattal felvértezve engedjük el a kezét.

Tehát ha Ön is tovább szeretné bővíteni tudását és ezáltal az ügyfelei számát is, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a 36 20 325 6621-es telefonszámon, vagy online az info@szempillaakademia.hu e-mail címen! Legyen Ön is profi szempilla stylist a Szempilla Akadémia segítségével! Ha pedig még esetleg nincs meggyőzve, további információkért keresse fel weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t!