Glósz és Társa a kutatás-fejlesztés pályázatok szakértője!

A kutatás-fejlesztés és az innováció mára már a vállalatok mozgatórugója, és előrelépési lehetősége. Az e tevékenységekkel is foglalkozó cégeket az állam is igyekszik minél inkább megszilárdítani és fenntartani. A sikeres jövő ma már ebbe az irányba mutat, ezért fontos, hogy Ön is elkezdje tervezni vállalata előrehaladását. A Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda ebben is tud segíteni Önnek, illetve a cége számára megfelelő pályázat kiválasztásában és elnyerésében is igyekszik a legjobbat hozni.

[wp_ad_camp_1]

A legtöbb kutatás-fejlesztés pályázat nagyon kedvezően áll a vállalkozói és a non-profit szféra rendelkezésére. Ez átlagosan 70-80%-os támogatási intenzitást jelent, de olykor ez a szám elérheti a 100%-ot is. Bővítse kínálatát új termékekkel vagy szolgáltatásokkal, vagy kísérletezzen új termék, eszköz, berendezés, gyártási technológia, szolgáltatás létrehozásával, a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda minden esetben segíteni tud megtalálni az adott kutatás-fejlesztéshez vagy innovációhoz leginkább illő pályázatot. Jelenleg is több pályázati lehetőség közül választhat, attól függően, hogy milyen tervei vannak: vállalati kutatás-fejlesztő projektek, vállalati innovációs projektek, vállalati konzorciumi projektek, vállalati iparjogvédelmi projektek.

Legyen Ön is egyike az eddig már több száz sikeres ügyünknek, és válassza a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Irodát! Hozzáértésünket mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy már több mint húsz éve nyújtunk megbízható tanácsadást ügyfeleinknek. Lépjen velünk kapcsolatba a glosz@glosz.hu email-címen, vagy a +36 1 302 4443 telefonszámon, és engedje meg, hogy szakértő csapatunk Önnek is segítsen a kutatás-fejlesztési és innovációs kérdések megoldásában! További információkért keresse fel honlapunkat!