Kovács Autó – ha kuplungtárcsa kell!

Korrekt, gyors, kedvező ár, minőség – így jellemzik a kiszolgált ügyfelek a Kovács Autóalkatrészek áruházát. Bármilyen márkájú gépjárműről is legyen szó, a keresett alkatrészt itt biztosan meg fogja találni. Gondoskodjon autója biztonságáról kuplungtárcsa-cserével, amennyiben azt észleli, hogy a kuplung a felengedése után „megcsúszik”, és/vagy sivító hangot ad sebességváltáskor és induláskor!

[wp_ad_camp_1]

A kuplungtárcsa cseréje elkerülhetetlen, ha az elkopott, hiszen ez teremti meg a kapcsolatot a hajtás rendszer és a sebességváltó között. Válasszon tartós megoldást, és építsen be kevlár kuplungtárcsát a kuplung-szerkezetbe, mely jóval strapabíróbb a más anyagú társainál! Webáruházunkban böngészve minden bizonnyal Ön is meg fogja találni a keresett alkatrészt, legyen szó bármilyen gépjárműtípusról. Vagy hagyja az egész munkát ránk, és mi megbízhatóan, kedvező áron megoldjuk a problémáját. Sok esetben már csak a kuplungtárcsa felújítása is megoldás a csere helyett, melynek az ára is kedvezőbb lehet. Azonban ennek az eldöntését bízza szakemberekre! Kollégáink folyamatosan szakmai továbbképzésen vesznek részt, így biztos lehet abban, hogy autója nálunk, a Kovács Autóalkatrészeknél jó kezekben lesz. Ha szükséges, akár el is megyünk autójáért, majd vissza is visszük Önnek a javítást követően. Az általunk javított autókra pedig felelősség biztosítást adunk.

Ha Ön is szeretne gyorsan, kielégítő megoldást találni gépjárműve problémájára, akkor hozza autóját a szegedi Kovács Autóalkatrészekbe! De ha még mindig nem biztos a dolgában, akkor adja meg telefonszámát honlapunkon, az alkatreszek.hu-n, és mi visszahívjuk; meglátja majd, hogy minden kétségét el fogjuk oszlatni! Továbbá felveheti még velünk a kapcsolatot a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu email-címen. Munkatársaink várják hívását.