Foglaljon proktológus időpontot interneten

Az egészségünk megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy ha valamilyen betegség tüneteit észleljük magunkon, akkor a lehető leghamarabb orvoshoz forduljunk, hogy minél hamarabb elindulhassunk a gyógyulás útján.

[wp_ad_camp_1]

Proktológus orvosi szakrendelés a www.foglaljorvost.hu weboldalon. A proktológia egy olyan orvosi szakterület, amely a végbél betegségeivel foglalkozik, legyen az gyulladás, bevérzés vagy aranyérbetegség. A leggyakrabban a páciensek aranyérproblémákkal fordulnak proktológushoz. Az emberek körülbelül negyven százaléka küzd ezzel a betegséggel. Először az első fokú aranyér jelenik meg, amelye általában nem okoz panaszt, majd egy bizonyos idő elteltével jelentkezhetnek a komolyabb tünetek, mint például a véres székürítés.

Sokan küzdenek székrekedéssel, és az emiatt kialakuló gyulladással, illetve az erős fájdalmat okozó, és vérzéssel járó anális berepedéssel. A diagnózis felállításához nélkülözhetetlen az alapos vizsgálat, ami a beteg kikérdezésével kezdődik, majd sor kerül a fizikális és műszeres diagnosztikára. Az esetek többségében végbéltükrözésre és végbélrák-szűrésre is sor kerül. Miután elkészül a diagnózis, a szakorvos konzervatív terápiát vagy műtétet javasol. A www.foglaljorvost.hu weboldal számos szempontból megkönnyíti a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. A weboldal gyors, jól átlátható és könnyen kezelhető, ezért bárki mindössze néhány perc alatt, akár hétvégén vagy éjszaka is kényelmesen tud időpontot foglalni az általa kiválasztott szakorvosnál. A weboldalt létrehozó csapat célja, hogy megkönnyítse a kommunikációt az orvos és a páciens között, hogy minél könnyebben és gyorsabban felvehesse a páciens az általa választott orvossal a kapcsolatot. Ha bármilyen kérdése van, hívja bizalommal a +36 1 700-1491-es telefonszámot vagy írjon emailt az office@foglaljorvost.hu email címre.