Foci vb közvetítés és szakkomentátorok

Az idei vb-n csakis a legjobb hazai szakkomentátorok hangjait lehet majd hallani meccs közben, mégpedig az idei kommentátorok Knézy Jenő, Hajdú B. István, Ujvári Máté, Varga Ákos és Lukács Viktor lesznek. A foci vb egy olyan nagyszabású esemény, amit még olyanok is figyelemmel kísérnek, akik nem értenek a futball világához, a futball szerelmesei pedig valószínűleg már erre az eseményre várnak a 2014-es brazil vb döntője óta.

[wp_ad_camp_1]

A foci vb közvetítés teljes leírását megtalálhatja a focivb2018.info weboldalon, ezért ha ön is mindent meg szeretne tudni az idei foci vb-ről akkor itt a helye nálunk. Weboldalunkon megtalálhatja a műsorvezetők és szakkommentátorok teljes listáját, ráadásul azt is megtudhatja, hogy mely csapatok hol és melyik stadionokban játszák majd a mérkőzéseket. Miután Oroszország megnyitja majd a foci vb-t másnap már egy izgalmas meccset lehet majd megtekinteni, méghozzá a Portugália-Spanyolország rangadót, ami igen érdekesnek ígérkezik. Ugyanezen a napon játszik Marokkó is Iránnal, valamint Egyiptom Uruguay-jal. A vb műsorvezetői idén Méreei Andrea, Molnár Mátyás, Tihany Viktor és Berkesi Judit lesznek.

Ha a továbbiakban is szívesen olvasna a foci vb-ről és a menetrendről, akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat, a focivb2018.info-t, hiszen itt mindent megtudhat erről a témáról és akár élő közvetítést is találhat majd amennyiben nem tudja a tv-ben nyomon követni az eseményeket. A foci vb a futball világának legnagyobb eseménye, ami a szurkolók körében egy valóságos ünnep. A megnyitóra június 14-én kerül majd sor, amikor is Oroszország játszik majd Szaud-Arábia ellen, másnap pedig az Egyiptom-Uruguay meccset követketjük figyelemmel. Az első meccs a Luzsnyik stadionban lesz Moszkvában, a második pedig Jekatyerinburgban a Központi stadionban. Érdemes ethát benézni weboldalunkra, ha ön is figyelemmel kíséri a futball világát.