Mamadoki vár mindenkit! Magán nőgyógyászati rendelő Debrecen

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egészségünk a legdrágább kincsünk, ám sokszor addig nem értékeljük még rendelkezünk vele.

[wp_ad_camp_1]

Magán nőgyógyászati rendelő Debrecen nyugodt és kellemes légkörrel várja minden hölgy vendégét. Legyen szó egy általános éves szűrővizsgálatról, nőgyógyászati vizsgálatról, terhesgondozásról, tini tanácsadásról vagy éppen változókori panaszokról, mi állunk rendelkezésre. A Több tíz éves tapasztalatunknak köszönhetően már számtalan nőgyógyászati panaszt kezeltünk sikeresen és már több mint 3000 gyermeket segítettünk a világra. Teljesen megértem, hogy egy vizsga igen kiszolgáltatott helyzetbe hozza a pácienseket, ám mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennek fokát a legkisebbre csökkentsük. A rendelés ideje minimum 15 percet vesz igénybe, így bármilyen kérdéssel érkezik őszintén, legjobb tudásomnak megfelelően és az orvosi kifejezések mellőzésével, teljesen érthetően próbálom megválaszolni azokat.

Nálunk nincs túlzsúfolt rendelő, vagy hosszú várakozási idő. A magánrendelőnk előre egyeztetett időpontok alapján fogadja a pácienseket, így elkerülve a kellemetlenségeket. Amennyiben úgy érzi, hogy megtisztel a bizalmával, igyekezni fogunk, hogy távozáskor teljesen megnyugodva és mosolyt csalva az arcára távozzon. Célunk, hogy segítsünk és, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk. Amennyiben fekvőbetegről van szó, kórházi hátteret is biztosítunk. Minden további információt megtalál a honlapunkra látogatva, melyet a www.mamadoki.hu –n talál. Elérhetőségeink a +36 30 958 2421-es telefonszámon, illetve az info@mamadoki.hu e-mail címen. Ráadásul ezeken az elérhetőségeinken időpontot is egyeztethet. Törődjön az egészégével, jelentkezzen be minél előbb!