Egyik legjobb duguláselhárító eszköz

A csőkígyó vagy más néven csőgörény nagyon hasznos lehet a háztartásokban, hiszen sokszor nagy szükségünk lehet rá egy-egy dugulás esetén.

[wp_ad_camp_1]

Ön is tudja, hogy mire szolgál a leeresztő- vagy a csőkígyó? Arra szoktuk használni, hogy elhárítsuk a lefolyóban található dugulásokat. A csőkígyó vagy csőgörény kinek, hogy tetszik több méretben is kapható. Barkácsboltokban már pár ezer forintért beszerezhető, de manapság bérlésre is van lehetőség. Nagyon hasznos kis szerszám lehet a háztartásoknál, hiszen a kisebb dugulások elhárításában nagy segítséget nyújthat. Sokszor egy szerelő nagy költséget von maga után, és ha sürgősen szeretnénk orvosolni az otthonunkban fellépő kellemetlen problémát, akkor a legjobb, ha befektetünk egy csőkígyóba. A használta nem igényel szaktudást, de minden esetben használjuk védőfelszerelést.

A leeresztő használatakor, mindig ellenőrizzük a lefolyót, hogy van-e benne víz. Amennyiben van, akkor azt távolítsuk el a munkálatok megkezdése előtt. A dugulást meleg vízzel lazíthatjuk fel és a csőkígyónak is könnyebb dolga lesz. Ha érezzük, hogy már nehezebben halad a leeresztőnk, akkor valószínűleg elértük a dugulást. Előre-hatra mozgatással próbáljunk rásegíteni a folyamatra. A nagyobb hatás érdekében többször is megismételjük az eljárást. Fontos, hogy kellően mérjük fel a dugulás nagyságát, és ha érezzük, hogy nem boldogulunk, akkor hívjunk szerelőt, nehogy nagyobb kárt okozzunk. A Duguláselhárítás Mesterek a legkorszerűbb felszerelésekkel rendelkeznek, melyek garantáltan gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak. Elérhetőségink a + 36 30 277 1424 telefonszámon, illetve az info@dugulaselharitas-budapest.hu e-mail címen. További információért kattintson a www.dugulaselharitas-mesterk.hu weboldalra.