Olcsó és csúnya, de új

A KocsiGuru most egy olyan listát állított össze, mellyel megmutatjuk a top 5 legcsúnyább autót, melyet jelenleg kapni a piacon. A toplistás autóink árai mind 2 millió forint körül mozognak és közel 70-75 lóerővel rendelkeznek.

[wp_ad_camp_1]

Top 5 olcsó, csúnya, de új autó közzé olyan autókat válogattuk, melyek őszintén szólva nem egy Ferrari. Ám lássuk be, sokszor az nagyban befolyásolja a döntésünket, hogy mekkora a keret. Ebben a felsorolásban, teljes mértékben csak az árat vesszük alapul és a küllemet. Sokunknak szerintem nem okozok meglepetést, ha a magyar piacon kapható márkák közül a top 5 listán szerepelő autók között, csak kettő márkát fogunk szerepeltetni. Talán már ki is találták, manapság egyre elterjedtebb DACIA három autója is felkerült a mi listánkra. A másik márka pedig nem más, mint a LADA. Ugye ezzel sem mondtunk újat. A lista pedig a következő: Dacia Cabri, Dacia, Sandero, Dacia Dokker és a Lada Kalina, Lada Granta. A listán szereplő autók helyezésének az indoklás pedig, nem más, mint az olcsó kivitelű műanyag belső, amely szörnyen néz. Az autó külsője nem is olyan vészes, ideálisnak mondanám idősebb házaspárok vagy nagycsaládosok részre.

Azok részére kifejezetten ajánlott, kik évente pár száz kilométertől többet nem vezetnek, és rövid távokon ingáznak. Abból a szempontból kiváló, hogy új. De az cseppet sem biztos, hogy hosszabb élettartamú és kevesebb ráfordítást igényel a karbantartása, mintha egy használt német autót vásároltunk volna. Egyébként a DACIA autók megvásárlása után 5 év gyári garanciát kaphatunk, amely egy igen jó feltétel. Mentségükre szóljon, hogy az összes modell, eredeti Renault motorral van ellátva. Bővebb információval szolgálunk a www.kocsiguru.hu weboldalon, ahol informálódhat a vállaltunk tevékenységi köreiről.