Csillagtérképek prémium minőségben

A design kiválasztása mellett a csillagtérképet teljesen személyre szabhatja saját címének és lábjegyzetének hozzáadásával. Minden térkép egyedi és igény szerint készült, csak önnek. Ne vásároljon unalmas ajándékokat, szerezzen be egy csillagtérképet. Különböző gyönyörű minták közül választhat, mindegyiket gondosan kialakítva, hogy méltó emléket állítsanak élete legfontosabb pillanatairól.

[wp_ad_camp_1]

Csillagtérképek várnak mindenkit szuper árakkal és gyönyörű designnal a csillagokalatt.hu weboldalon, ezért nézzen be még ma weboldalunkra és válogasson kedvére a szebbnél szebb minták között, hogy egy egyedi és különleges ajándékot adhasson. Prémium minőségű, vastag, matt papírra nyomtatunk a legszebb csillagtérképért. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy csillagképeink tartósak és minőségiek. Ellenőrizze véleményeinket, hogy mások mit gondolnak. Már régóta úttörő szerepet töltöttünk be a személyes csillagtérképek koncepciójában, és több száz csillagtérképet szállítottunk azóta a különleges pillanatok emlékére. Az emberiséget mindig lenyűgözték az ég fényes pontocskái. Évezredek során ismétlődő mintákat találtunk a csillagok és a bolygók mozgásában. A babilóniaiak már i.e. 350-ben készítettek prediktív diagramokat (úgynevezett efemeriszeket) az égi tárgyak mozgásáról.

A technológia hosszú utat tett meg azóta, és ma képesek vagyunk nagy pontossággal visszajátszani és megjósolni a csillagok mozgását bármilyen helyről és időpontról. Csapatunk a csillagtérképeket a lehető legnagyobb figyelemmel készíti tudományos pontossággal. Az égi adatok fő forrásaként egy profi és hiteles katalógusát használunk, számos más csillagászati ​​adatbázis mellett. Tartalmazza a Földről szabad szemmel látható összes csillag galaktikus koordinátáit. Ezek a koordináták minden csillagot egy galaktikus koordinátarendszerbe helyeznek. További részletekért és csillagtérkép rendelésért kattintson a csillagokalatt.hu-ra.