LLorens – Martina, 40 cm-es baba, kék kabáttal – Ideális választás kislányoknak!

A LLorens – Martina, 40 cm-es baba, kék kabáttal egy hatalmas baba, mely nem csak csodaszép, de minden kislány álma! Melyik apró leányzó ne álmodozna egy csodaszép babáról, mely ráadásul nem csak a kézben fér el, hanem olyan nagy, hogy a gyerek akár át is ölelheti!

[wp_ad_camp_1]

LLorens – Martina, 40 cm-es baba, kék kabáttal – Martina egy csodaszép baba, mely negyven centiméteres magasságával és szépségével hamar felhívja magára a figyelmet. Minden kislány titkos vágya egy hatalmas baba, mint Martina baba. Ez a kedves arcú baba szépséges virágos ruhájával és kék kardigánjával hamar a gyermek kedvencévé fog válni. Martina babával a játék garantált, a gyerek akár egyedül vagy kis pajtásaival is játszhat, ezzel a szépséges babával. Ha gyermeke már unja a megszokott barbie babákat, akkor ideje beújítani, valami igazán különlegessel. A LLorens – Martina, 40 cm-es baba, kék kabáttal egy igazán különleges baba, hiszen nem csak szép, de igazán nagy is. A babát a gyártók három éves kortól ajánlják a gyermekek számára. Ez a különleges ajándék bármilyen alkalomra kiváló, akár szülinapra, névnapra, karácsonyra, vagy ha csak szeretné meglepni gyermekét egy igazán különleges babával!

A kislányok egyik kedvenc játéka a baba, így a LLorens – Martina, 40 cm-es baba, kék kabáttal játékkal biztosan nem fog mellé nyúlni. Ha szeretne kislánya, unokája, unokahúga arcára mosolyt varázsolni, akkor mindenképp érdemes a LLorens – Martina, 40 cm-es babát választani, csodás kék kabáttal. Ha szeretne bővebben tájékozódni a LLorens – Martina, 40 cm-es babáról, akkor látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, továbbá képeket is talál erről a különleges babáról! Továbbá a webáruházban számos csodaszép játékot talál, fiúknak és lányoknak egyaránt!