Online utasbiztosítás

Amikor az utazási biztosításra gondolunk, sokan olyan körülményekre gondolunk, amelyek közvetlenül befolyásolhatnak bennünket, például betegségek, balesetek, vagyonvesztés stb. De, amit sokan elfelejtünk, azok a nagyobb feltételek, amelyek felett nincs kontrollunk. Ilyenek például a természeti katasztrófák!

[wp_ad_camp_1]

Online utasbiztosítás elérhető nagyon alacsony áron az axa-assistance.hu weboldalon, és itt mindent megtudhat majd arról, hogy hogyan szerezhet biztosítást online és utasbiztosítás kalkulátorunkat is megtekintheti. A világszerte bekövetkező események, köztük a terrortámadások, a zord időjárási viszonyok és egyebek számának növekedésével magától értetődik, hogy előre nem látható körülmények esetén a biztosítónak fedeznie kell Önt. Ez különösen fontos lehet, ha olyan helyre utazik, amelyek természeti katasztrófákra hajlamosnak tekintenek. A természeti katasztrófát az utazási biztosítási szolgáltatók általában „földrengésnek, tűznek, áradásnak, hurrikánnak, tornádónak vagy vulkánkitörésnek határozzák meg, amelyet természetes okok idéznek elő”. Meg kell azonban jegyezni, hogy nem minden ilyen katasztrófa szerepel minden terv lefedettségének leírásában.

A természeti katasztrófákra vonatkozó igények fedezetének különféle formái léteznek, és általában több kategória tartozik ebbe a szakaszba. Utazás törlése és megszakítása: a fedezetek akkor kerülnek kifizetésre, ha természeti katasztrófa miatt kötelező evakuálási parancsot adnak ki, vagy katasztrófa esetén akkor kerülnek kifizetésre, ha a természeti katasztrófa miatt az Ön lakóhelye vagy rendeltetési helye lakhatatlanná válik. Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a biztosításokról és az árakról, keresse fel bátran az axa-assistance.hu-t és itt megtalálhatja az árakat is, valamint a teljes leírást.