Canon toner az onlinetoner.hu webáruházból

A Canon márkát valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a márka már hosszú ideje kiváló minőségű fényképezőgépeket, nyomtatókat, szkennereket és fénymásológépeket gyárt.

Onlinetoner.hu – Canon toner elengedhetetlen a nyomtatáshoz. Alapvetően két lehetőség van ebben az esetben, választhatunk eredeti vagy utángyártott termékeket. Mindkét terméknek megvan a maga előnye, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy az utángyártott termékekkel nem igazán vannak tisztában az emberek. Maga az eredeti megnevezés sem túl szerencsés, mivel így olyan érzetet ad, mintha az utángyártott termékek hamisak lennének, azonban ez nem igaz. A név igen csak beszédes, mivel valóban utángyártással, pontosabban utántöltéssel készülnek. Általában két-három alkalommal töltik újra, rosszabb esetben többször is. Nagy előnyük, hogy jóval olcsóbbak, mint az eredeti tonerek, gyakran akár tizedannyiba kerülnek. Akkor mégis mi a baj vele, tehetnénk fel a kérdést. Általában a minőséget szokták felhozni, mint kritikus tényezőt, azonban manapság egészen jó, szinte az eredeti tonerekhez hasonló minőséget tudnak produkálni.

Az utángyártott tonerek több ponton biztosítottak, így nem kell attól tartani, hogy szétesnek, azonban, ha valóban hosszú ideig akarjuk használni, akkor pár dolgot érdemes szem előtt tartani. A megfelelő tárolás és odafigyelés kulcsfontosságú tényező a toner minél hosszabb élettartamának megőrzéséhez. Először is már tárolásnál is figyelmesnek kell lenni, hogy a toner ne élére állítva legyen tárolva. Továbbá használat előtt fel kell rázni, azonban arra ügyelni kell, hogy ez ne egy intenzív mozdulat legyen, mindössze egy laza rázás, mivel így a tonerpor arányosan tud elhelyezkedni a tonertestben. A rázást még a biztosító szalag eltávolítása előtt kell megejteni.