Banktechsafe – Magas fokú biztonság a széf által

Akihez valaha betörtek már, az pontosan tudja, hogy utána mennyire kiszolgáltatottnak érzi magát az ember. Különösen fájó, ha az ember számára fontos értékeket vittek el a betörők.

[wp_ad_camp_1]

Banktechsafe.hu – A széf vásárlás egyáltalán nem egy úri mulatság! Nagyon is hasznos és nem csak abban az esetben, ha az ember száz milliókat akar tárolni benne. Téves gondolat, hogy a felső tízezer privilégiuma lenne a széf. Értékei ugyanis mindenkinek vannak és ez alatt nem feltétlenül gyémántokat kell érteni. Fontosabb okmányok, iratok és akár a nagyitól kapott ékszerek is helyet kaphatnak a széfben. Ma már hatalmas a kínálat, így mindenki számára elérhetők a széfek. Természetesen vannak komoly biztonsági szinttel rendelkező széfek, amik több százezer forintba kerülnek, bár ezek inkább bankok és ékszerüzletek számára lettek kifejlesztve. Az átlag háztartások számára azonban már pár ezer forintért is elérhetők széfek. Talán mondanunk sem kell, hogy ha beszerez egy széfet, akkor még véletlenül se újságolja el ismerőseinek. Felesleges dicsekedni vele, hiszen az ördög sosem alszik.

A széfek különféle biztonsági fokozattal vannak ellátva, amik azt jelzik, hogy a széf mekkora feszítő erőnek tud ellenállni, valamint mekkora dübellel van rögzítve. A széfet a lakáson belül is úgy kell elhelyezni, hogy ne legyen szem előtt. Ma már nagyszerű fali-, bútor- és padlószéfek léteznek, amik tökéletesen rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől. Egy széfben akkor is biztonságban vannak az értékek, ha a betörőknek sikerül bejutni a lakásba. Ma már hatalmas a választék széfek terén, így mindenki megtalálhatja az igényei és pénztárcája számára leginkább megfelelő széfet. A banktechsafe.hu webáruházban megtekintheti a széfeket!