Betonpumpa bérlés magas színvonalon!

A betonpumpa folyékony beton szivattyúzással történő szállítására szolgáló gép. Kétféle betonpumpa létezik. Az első típusú betonszivattyút vagy pompát teherautóra szerelik, vagy hosszabb egységek félutánfutóikon vannak. Gémbetonszivattyúként ismert, mert egy távirányítású csuklós robotkart (ún. gém) használ a beton pontos elhelyezéséhez.

Betonpumpa bérlés várja a bestrent.info weboldalon, ezért nézzen be még ma hozzánk hogy megtekintse a betonpumpákat amiket kedvező áron ki is bérelhet. A gémes betonpumpákat a legtöbb nagyobb építési projektben használják, mivel nagyon nagy mennyiségben képesek szivattyúzni, és az elhelyezési gém munkatakarékos jellege miatt is előnyösek. A betonszivattyú második fő típusa teherautóra vagy utánfutóra van felszerelve, és általában vezetékszivattyúnak vagy utánfutóra szerelhető betonpumpának nevezik. Ehhez a szivattyúhoz acél vagy hajlékony beton behelyező tömlőket kell manuálisan rögzíteni a gép kimenetéhez. Ezek a tömlők össze vannak kötve, és oda vezetnek, ahol a betont el kell helyezni. A tömlők hossza jellemzően 10’, 12,5’, 25’ és 50’ a tömlő átmérőjétől függően. A vonalpumpák általában kisebb mennyiségben szivattyúzzák a betont, mint a gémszivattyúk, és kisebb térfogatú betonozási alkalmazásokhoz használják, mint például úszómedencék, járdák, családi házak betonlapjai és a legtöbb földi födémhez is.

A betonpumpa tervezői számos kihívással néznek szembe, mivel a beton nehéz, viszkózus, koptató hatású, kemény kőzetdarabokat tartalmaz, és megszilárdul, ha nem mozgatják. Általában dugattyús pumpákat használnak, mivel ezek több száz atmoszféra nyomást képesek előállítani. Az ilyen dugattyús típusú pumpák heterogén betonkeverékek (aggregátum + cement) hengereit tudják tolni. További részletekért és betonpumpa bérlésért alacsony áron nézzen be a bestrent.info weboldalra.