Belvárosi Orvosi Centrum – ha a biztosat szeretné tudni

Gyermeket terveznek partnerével? Esetleg már régóta próbálkoznak, de mindezidáig nem sikerült a teherbeesés? Talán itt az ideje, hogy kivizsgáltassa a nemzőképességét. Bár a legtöbben előbb a női felet kezdik el vizsgálgatni, fontos tudni, hogy a férfinál is ugyanúgy előfordulhatnak problémák. Ha Ön is tudni szeretné, hogy minden rendben van-e Önnél, akkor forduljon bizalommal a Belvárosi Orvosi Centrum munkatársaihoz, akik a legmodernebb technológiák segítségéve derítik ki, hogy az Ön nemzőképessége rendben van-e.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi nemzőképesség vizsgálata feltár minden olyan tényezőt, amely Önnél meddőséget okozhat, vagy csökkentheti párja teherbeesésének az esélyét. Vegye fel hát velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk időpontot, amennyiben Ön is biztosan szeretné tudni, hogy minden rendben van-e a nemzőképességével, illetve ha választ szeretne arra kapni, hogy eddig miért nem sikerült megtermékenyítenie partnerét! A mintát hozzánk behozhatja otthonról is, de természetesen lehetősége van rendelőnkben is a mintaadásra. A Belvárosi Orvosi Centrum a WHO legkorszerűbb előírásai szerint végzi el majd a szükséges vizsgálatokat, melyek mikroszkopikus spermavizsgálatot, de akár az újabb spermium funkcionális vizsgálatát is jelenthetik. Mindezt pedig a lehető legdiszkrétebb környezetben tesszük, így Önnek nem lesz oka, hogy kényelmetlenül vagy kellemetlenül érezze magát. Elismert és tapasztalt szakorvosaink pedig minden bizonnyal választ fognak találni minden felmerülő kérdésre.

Amennyiben hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy fontos, hogy biztosat tudjunk, és felderítsük, mi áll a terméketlenség hátterében, akkor mindenképpen válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot! Tájékozódjon bővebben is vizsgálatainkról és rendelőnkről honlapunkon, a belvarosiorvosicentrum.hu-n, ahol rögtön időpontot is foglalhat. De felveheti velünk a kapcsolatot az info@boc.hu e-mail címen vagy a +36 30 870 7427-es és a +36 30 372 6832-es telefonszámok egyikén. Bizalmát ígérjük, meg fogjuk hálálni.