Hordozható masszázságy széles választéka

Egy hordozható masszázságy minden masszőr számára jól jöhet, akik nem rendelkeznek helységgel és állandó járkálás mellett, helyszínen kell a munkájukat végezni.

[wp_ad_camp_1]

Hordozható masszázságy széles választékát találja, ha ellátogat a www.amasar.hu weboldalra. Attól, hogy egy ágy hordozható, szüksége van rá, hogy stabil legyen, magas minőséggel rendelkezzen, hisz csak így tudunk rajta tökéletes és az ügyfél elvárásainak megfelelő munkát végezni. Az Amasar kínálatában csakis minőségi masszázságyakkal találkozhat. A hordozható masszázságyaink közül, bátran ajánljuk a 2zónás aluvázas masszázságyat. A terméket könnyedén mindenhová magunkkal vihetjük, csupán 14,4kg-os súlyú. Összecsukásához pár könnyed mozdulatra van szükség. Tökéletes ágyként szolgálhat mindazok számára, akiknek nem saját helységben, hanem ügyfeleikhez járkálva kell, hogy munkájukat végezzék. Ha igényt tart rá, kérheti a terméket egészségpénztári számlára. Az ágy tökéletesen alkalmas kozmetikusok és tetováló művészek számára is. Állítható magassága 69-84cm-ig terjed. Rendkívül stabil, amit a nagy erősségű fémhuzaljának köszönhet. Eco-bőr felülettel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a víznek és az olajnak.

Válassza ezt a kiváló terméket, fehér, kék, fekete, lila, narancssárga vagy zöld színben, melyhez ajándék vállra akasztható hordtáskát adunk ajándékba és kiszállítását ingyenesen teljesítjük. Részletekért, árakért és az Amasar teljes árukészletének megtekintéséért, keresse fel könnyen kezelhető webáruházunkat. Kérdéseit felteheti ügyfélszolgálatunknál a +36309330003-as telefonszámon, vagy az info@amasar.hu e-mail címen. Ha nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy semmilyen kockázatot nem vállal, hisz mi évek óta minőségi termékeinkkel eredményesen segítjük a masszőrök és egyéb intézmények munkáját.