Gyújtáskábel készlet a legjobb áron!

A gyújtáskábel készlet rendkívül fontos, hiszen ez felelős az összeköttetésért a gyújtásvezérlés valamint a gyújtógyertyák között. A készlet tartalmaz gyújtáselosztót, gyújtáskábeleket és gyújtáskábel csatlakozókat is. A készlet cseréje általában akkor esedékes, amikor már a sokadik gyertyacsere is megtörtént az autóban.

[wp_ad_camp_1]

A működő gyújtáskábel készlet általában szakadás, égés, mechanikus meghibásodás, és vegyi anyag okozta anyaghiba miatt megy tönkre. A két csatlakozó is, amely a gyújtáskábel két végén van, gyakran elromlik és itt is a szennyeződések, valamint az extrém hőhatások a hiba okozói. A csatlakozónak ilyenkor meg kéne védenie a csatlakozó elemet, de ha a csatlakozóban keletkezett a kár, akkor nincs mit tenni. Ezek a hibák meghatározóak lehetnek a motorra nézve, és akár a működésképtelenségig is fajulhat a dolog. Amikor a gyújtáskábel készlet elszakad, megég, vagy meghibásodik, az egyetlen megoldás a csere, nincs értelme elkezdeni foltozgatni, javítgatni. Arra viszont oda kell figyelni, hogy milyen méretű csatlakozó elemre és gumi takarókra van szükség, hiszen ezekből többféle van, és minden autótípushoz másfajta szükséges.

Egy internetes alkatrészkereső ilyenkor sokat tud segíteni, de már ilyenkor is jó, ha ismerjük a kívánt alkatrész cikkszámát. Ebben az esetben nem fordul elő, hogy nem a megfelelő gyújtáskábelt vásárolja meg, vagy más típusú alkatrészt vásárol. A gyújtáskábel készletről bővebben olvashat, ha rákattint weboldalunkra, az alkatreszek.hu-ra, valamint itt megtalálhatja a teljes gyújtáskábel készlet kínálatot. Ha kérdéseket szeretne feltenni, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/554-013 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kovács Autóalkatrészt a legmagasabb minőségű és kedvezményes árú gyújtáskábel készletért!